webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Zomer (jeugd) programma

17-6-2021 | Hockey
Strawberries-zomer-jeugd-programma!

Komend weekend nog 1 rondje regio-jeugd-hockey, en dan misschien nog 3 weekenden senioren-hockey in juli (alle aanvoerders en trainers hebben de KNHB-vraag hiervoor ontvangen), en dan is het bijzondere/vreemde hockeyseizoen 2020/2021 ten einde. Maar we zijn niet gesloten en we staan zeker niet stil! Teams die door willen trainen geven we alle ruimte en voor alle Jeugd zijn er leuke (hockey) activiteiten:

30 juni: Velsen Basis Scholen Hockey vanaf 13.30u.
Voor leerlingen van Basis Scholen in Velsen. Heb je (nog) niets gehoord op je school en wil je wel meedoen? Mail naar [email protected] We maken ook een (paar) mixteam(s); niet alle scholen krijgen teams rond. Begeleiding & coaching van deze mixteams door Strawberries.

Iedere zaterdag vanaf 3 juli: Parkhage ZomerHockey.
Gratis hockeytraining voor alle (jongste-)jeugdleden van 4 tm 18 jaar die zin hebben om te hockeyen op zaterdagochtend, maar vooral ook voor niet-leden die eens willen kijken of hockey ‘iets is’ en die ook kennis willen maken met onze club.
Inlopen vanaf 9.45u, start 10.00u. Met één zekerheidje: boven de 25 graden ontkomt niemand aan de sproeiers aan het einde van de training!

12 t/m 14 juli: Hockeykampen.nl op Strawberries
Supergezellig dagkamp met veel hockey en voor alle deelnemers een gratis stick! Voor jeugd van 6 t/m 15 jaar. Meer info en inschrijven via: Hockeykamp KHC Strawberries | HOCKEYKAMPEN.NL.
Vanaf 12 t/m 16 juli: wekelijks een dag-strand-surfkamp op IJmuiderslag met HightTide Surf & Food
Niet alleen heerlijk om een week te surfen en alles te leren wat bij de zee hoort, maar iedere Strawberriaan die deelneemt steunt ook de club. Kijk verder op https://www.hightidesurfandfood.nl/surf.../kinder-surf-kamp/ en schrijf je snel in. Deze kampen lopen altijd snel vol.

16 t/m 18 augustus: Bovelander Hockeykamp
We beginnen de zomervakantie met een hockeykamp en wij sluiten ermee af! Na het succesvolle mei-kamp verder geen introductie nodig… schrijf je in!