Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Zomerpauze op Strawberries

7-7-2021 | Hockey

Zomerperiode op KHC Strawberries

De zomervakantie is in aantocht en veel Strawberrianen maken zich op voor een fijne vakantie thuis of elders.

Ons hockeyseizoen is knallend afgesloten met nog een minicompetitie voor de jeugd in de regio, vriendschappelijke wedstrijden voor senioren en last but not least een geweldig schoolhockeytoernooi op 30 juni. Helaas konden er vanwege de coronamaatregelen en 1,5 meter afstandseis, nog geen uitgebreide festiviteiten ter afsluiting van dit jaar op ons complex worden georganiseerd maar dat halen we komend seizoen gewoon in!

En dan is het zover!

Even geen officiële trainingen en wedstrijden meer en alleen Parkhage ZomerHockey op de zaterdagochtend & het hockeykamp aan het eind van de vakantie waarover meer informatie volgt. Ons complex gaat dan ook vanaf 10 juli a.s. letterlijk op slot om zo weer vanaf 15 augustus met een spetterend nieuw hockeyseizoen te kunnen starten! Achter de schermen wordt al hard gewerkt om dit in de steigers te zetten.

Voor wie dat wil kan tot 15 augustus alleen op verzoek op ons hockeycomplex trainen of onderling partijtje spelen en hiervoor gelden nog dezelfde regels als door het bestuur eind juni zijn afgekondigd. Dus naast de gebruikelijke maatregelen, wel gebruik van toilet en blessure-ijs in het clubgebouw maar geen gebruik van de kantine, geen drank of eten op ons complex, ook niet na de training/ wedstrijd. We kunnen dit allemaal weer vanaf 15 augustus in gang zetten. Verwacht wordt dat er dan ook geen coronamaatregelen meer zijn.

Als je wilt trainen met je team of hockeyvrienden dan kun je hiervoor toestemming vragen aan het bestuur. Daarvoor dien je een verzoek in met datum, tijd en een lijst met de namen van de deelnemers. Dit kan via [email protected]. Na toestemming door het bestuur worden afspraken gemaakt over het openen en sluiten van ons complex. Zonder deze toestemming is er dus geen mogelijkheid om ons complex te gebruiken. Helaas moeten we hier scherp op zijn de komende periode mede vanwege een aantal incidenten op ons complex waarin niet de coronamaatregelen zijn nageleefd, er nog steeds coronamaatregelen gelden (o.a. 1,5 mtr afstand) en een recent schadegeval aan ons nieuwe veld e.a.. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking hierbij!

Als afsluiting vragen wij jullie aandacht voor onze vacatures. Zin om iets te doen voor de club? , De armen op te stropen en ons na de zomer te komen helpen? Meld je aan!

Voor nu wenst het bestuur jullie allemaal een hele fijne sportieve vakantieperiode en graag tot in augustus!

Bestuur van KHC Strawberries.