Doeken strawberries 1 beter.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png zonsondergang slider.png banner-20200911-01.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Corona maatregelen 12 november 2021

13-11-2021 | Bestuur

Beste leden, ouders van leden, trainers, coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers,

De nieuwe coronamaatregelen van gisteren (12 november) leiden voor ons tot een aanpassing van onze clubrichtlijnen. Hieronder vinden jullie de nieuwe richtlijnen die vanaf 18.00 uur vandaag (13 november)ingaan.

1. Geen publiek meer bij wedstijden. Alleen spelers, coaches (maximaal 2), scheidsrechters, bardiensten, coronapas-check-ouders & maximaal 5 rij-ouders van bezoekende teams bij de jeugdcompetitie op zaterdag.

2. Een ieder van 18 jaar en ouder moet een coronatoegangsbewijs tezamen met een ID-bewijs bij de ingang van ons complex kunnen laten zien. Heb je geen pas, dan kun je wel spelen maar kun je geen gebruik maken van het clubhuis!

3. Alleen de hoofdingang bij het clubhuis is open voor het betreden van ons hockeycomplex.

4. Het clubhuis en de bar is op zaterdag en zondag open maar kun je alleen betreden met een coronapas en geldig ID bewijs; Ook dus voor het gebruik van de kleedruimtes! Bardiensten worden als normaal ingepland. Ons clubhuis is een doorstroom locatie: alleen consumptie op het terras. Geen consumptie in het clubhuis.

5. Voor het trainen door-de-weeks geldt dat de bar gesloten is. De speciale koelkast-voor-een-drankje-na-de-training blijft beschikbaar. Ook dan consumeren alleen op het terras. Blijf tot uiterlijk 30 minuten na je training en verlaat dan het complex!

6. Het verzoek aan een ieder die thuis speelt of traint is om uiterlijk 30 minuten na de wedstrijd of training het complex te verlaten.

7. Alle evenementen of bijeenkomsten in het clubhuis zijn in beginsel geannuleerd. Verzoeken hiertoe dienen te worden ingediend bij de secretaris, [email protected]

8. Het terrein voor ons clubhuis is nu niet in gebruik als auto-parkeerplaats dus het dringende verzoek is dan ook om de dranghekken te laten staan en elders de auto te parkeren! Bij voorkeur bij Telstar.

En tot slot houd je aan de basisregels: Was je handen, Schud geen handen, Houdt 1,5 meter afstand, Bij klachten blijf je thuis & laat je je testen;

Hopelijk lukt het ons met drie weken om terug te kunnen komen op deze aanscherping.

Komende dinsdag vergadert ons bestuur weer en wellicht komen wij dan met aanvullingen op deze maatregelen. We hopen niet dat we tot aanvullende maatregelen moeten besluiten en we doen een uitdrukkelijk beroep op jullie om de richtlijnen te volgen en dit met elkaar te doen.

Namens het Strawberries bestuur