banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png Doeken strawberries 1 beter.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Corona maatregelen 26 november 2021

28-11-2021 | Bestuur

Beste leden, ouders van leden, trainers, coaches, scheidsrechters en andere vrijwilligers,

Het kabinet heeft gisteravond besloten om voor de komende drie weken ook extra coronamaatregelen te nemen die invloed hebben op de amateursport. Deze maatregelen gaan morgen, zondag 28 november, om 17.00 uur in en betekent voor onze vereniging het volgende:

1. Na 17.00 uur moet het sportcomplex gesloten zijn en mag er niet meer worden gehockeyd;

Vanaf zondag a.s. (morgen!) kunnen de komende weken dagelijks na 17.00 uur geen trainingen en geen wedstrijden meer op ons sportcomplex plaatsvinden. Daarnaast is het clubhuis vanaf 17.00 uur gesloten. Nu is dit weekend het laatste competitieweekend buiten, dus levert dit voor de meeste van ons geen grote problemen op. Echter voor degene die zouden willen doortrainen heeft deze maatregel wel consequenties.

2. Dit kalenderjaar geen evenement meer in ons clubhuis na 17.00 uur;

De geplande evenementen, voor zover deze na 17.00 uur de komende weken nog op de agenda stonden, kunnen niet doorgaan. Helaas dit kalenderjaar o.a. geen pubquiz en geen jeugdfeest meer in ons clubhuis.

3. Na 17.00 uur moeten ook alle binnensportlocaties gesloten zijn;

De zaalhockeycompetitie gaat vanaf komende week (gewoon) door. Het trainingsprogramma wordt herzien. Op dit moment wordt gekeken naar alternatieve trainingsmomenten in de zaal voor de teams die nu na 17.00 uur gepland stonden. Houdt Lisa goed in de gaten voor de laatste informatie!

Let op: voor het wegbrengen en ophalen van keepersmateriaal voor bijvoorbeeld zaalhockey geldt het dringende verzoek om dit uiterlijk morgen (zondag 28 november) voor 17.00 uur nog op te doen. Mocht dit echt niet mogelijk zijn, stuur dan even een email naar [email protected]. Aan alle teams: haal zoveel mogelijk keepersspullen voor gebruik in de zaal de komende maanden alvast op.

4. Mondkapje en coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder in het clubhuis

Een extra maatregel die vanaf zondagmiddag 17.00 uur geldt is om altijd een mondkapje te dragen in het clubhuis. Ook al heb je een coronatoegangsbewijs. Als je een zitplaats inneemt mag dit mondkapje af.

Nadere informatie over de zaalhockeycompetitie en extra activiteiten in de kerstvakantie volgen nog.

Houdt de Lisa app goed in de gaten. Wil je reageren of heb je een vraag naar aanleiding van deze informatie, mail ons via [email protected].

Het Strawberries Bestuur