Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Nieuwjaarswens KHC Strawberries

1-1-2022 | Bestuur

Beste Strawberrianen,

Allereerst een zeer voorspoedig, gezond, succesvol, mooi en sportief 2022!

Gebruikelijk is het om op de eerste zaterdag van het nieuwe kalenderjaar een nieuwjaarsborrel in ons clubhuis te organiseren waarbij wij even terugblikken, maar vooral ook vooruit kijken naar het nieuwe jaar. En waarbij wij de oude traditie van een voetbal-/hockeywedstrijd van Heren 1 tegen RKVV Velsen weer opgepakt hebben.

Voor het tweede jaar op rij helaas geen nieuwjaarsborrel en ook geen voetbal/hockey. Zodra wij weer iets kunnen organiseren doen wij dat direct. Het hockeyfeest met Irma en het laatste TD liggen nog vers in ons geheugen en smaken naar meer. Hockey is onze hoofdactiviteit, maar gezelligheid en leuke feestjes zijn minstens zo belangrijk.

Hockeyen is op dit moment helaas beperkt: de zaalhockey competitie is stilgelegd en promoveren en degraderen is door de KNHB voor dit seizoen geschrapt. Mocht de zaalhockeycompetitie nog hervat gaan worden.

Ook veldhockey is beperkt, tot 17u en tot de leeftijdsgrens van 18 jaar. Op 3 januari a.s. zal meer bekend worden over verwachte maatregelen na 14 januari a.s.. Wij wachten met spanning af.

Ondertussen doen wij wat mogelijk is. Tussen kerst en oud & nieuw hebben wij gedurende 3 dagen extra inlooptrainingen voor onze jeugd & jongste jeugd georganiseerd. De opkomst was zo goed dat wij besloten hebben deze trainingen te herhalen op 4, 5 en 6 januari a.s.!

Graag informeren wij jullie dat wij stapje voor stapje vorderingen maken voor de langere termijn voor onze vereniging. Voor de vervanging van veld 2, en misschien zelfs ook voor veld 3, wachten wij op schriftelijke vastlegging van toezeggingen van de Gemeente Velsen. Net voor Kerst hadden wij hierover nog een overleg met de Gemeente in ons clubhuis. Onze ambitie is om in ieder geval ook op veld 2 de standaard in hockey aan te leggen: een Waterveld. Natuurlijk zullen wij voor het definitieve besluit onze leden raadplegen via een BALV.

Meer goed nieuws: het (gemeente)budget voor de nieuwe (LED)verlichting voor onze velden is goedgekeurd op 23 december j.l.. Wij gaan ervan uit dat wij vanaf augustus 2022 onder nieuwe verlichting hockeyen. Deze vervanging wordt onder begeleiding van de Gemeente uitgevoerd.

Samen met de Stichting Exploitatie Accommodatie Strawberries werken wij aan de vernieuwing van de hypotheek op onze clubhuis. Deze huidige hypotheek loopt de komende maanden af. Ook belangrijk met de voordeligere tarieven die nu mogelijk zijn.

En dan zijn er ook nog de ‘dagelijkse’ activiteiten…. Onder andere hockey in de wijk, weer een Scholentoernooi die we met de Bovelander Foundation organiseren, het volledig rookvrij maken van ons complex, het aanpassen van ons stemrecht (ook via een BALV), werken aan onze arbitrage organisatie, de nieuwe website in de steigers zetten, werken aan de kennis en kunde van onze trainers, contracten met bestaande sponsoren verlengen. En met nieuwe sponsoren afspraken vastleggen. (Binnenkort meer sponsornieuws!) En natuurlijk niet te vergeten de voorbereidingen op ons Paastoernooi: wij rekenen er op dat dit toernooi na 2 jaar Corona-uitstel weer door kan gaan.

En dan vergeten wij ongetwijfeld nog iets te noemen. Wat dat ook is, houd onze socials (Insta & FB) en onze website in de gaten. Daar melden wij nieuws direct en wij doen er alles aan iedereen die meehelpt bij Strawberries de goede aandacht te geven. Samen maken wij de club!

Ook nu weer veel dank aan iedereen die zich vrijwillig inzet op Strawberries. Met wat kon binnen de richtlijnen hebben wij ons aangepast en hebben wij maximaal gehockeyed, geborreld en gefeest. We hebben een prachtige accommodatie, centraal gelegen, en veel talent. Wij hebben de ruimte en wij geven graag de ruimte. We zien uit naar de tweede seizoenshelft en in de voorbereiding op het seizoen 2022/2023. Wij hopen jullie ook!

En zijn er leden of ouders van (jeugd)leden die interesse hebben om ons te helpen: twijfel niet en mail ons. Het makkelijkste naar [email protected]. Er is altijd plaats voor ondersteuning. En dat is nog gezellig ook!

Afsluitend het allerbeste voor 2022. Blijf gezond en veel sterkte voor degenen die getroffen zijn door Corona en/of die nu in quarantaine zitten. En kracht en sterkte aan onze leden en onze sponsoren/partners die in december weer moesten aanpassen. Wij denken aan jullie en steunen jullie met wat we kunnen.

Tot snel op het veld of toch nog in de zaal!

Het Strawberries Bestuur