Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png zomerhockey slider.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

De jeugd gaat weer Veld-trainen!

12-1-2022 | Hockey
Alle Strawberries jeugd gaat weer buiten trainen!

Niet een erg grote verrassing, we hadden al aangekondigd er druk mee te zijn, maar het is rond: alle Jeugd van Strawberries gaat vanaf maandag 17 januari weer trainen op het veld!

Alle trainers zullen er zijn. Mede dankzij steun van de Gemeente Velsen / Sportloket Velsen, en ook vanuit onze succesvolle Groteclubactie hebben wij extra budget kunnen vrijmaken. Hou LISA goed in de gaten: de komende dagen zal het trainingsschema gepubliceerd worden. Zoveel mogelijk trainen op veld 1 is het uitgangspunt.

Let op: vrijdag a.s. is er weer een persconferentie waarin wellicht nieuwe maatregelen worden aangekondigd. Deze kunnen invloed hebben op het schema. Als dat zo is zullen wij dat communiceren.

Nog geen lid van Strawberries en wel meedoen of een (paar) keer proberen? Dat kan! Meld je aan via [email protected] en wij vinden een geschikt team om bij aan te sluiten voor trainen. En wij hebben voor deze hockeyers ook een aparte techniek-training op vrijdag.