banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png zonsondergang slider.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Vanaf 17/1 veld- & zaaltrainingen!

16-1-2022 | Bestuur
Alle Strawberrianen kunnen vanaf maandag 17/1 weer trainen: op het veld & in de zaal!

De oplettende Lisa-app-gebruiker, of wie regelmatig onze website bekijkt, had ‘m vast al gespot: alle trainingen staan weer online!
Mede met steun van de Grote Club Actie en van Gemeente Velsen / Sportloket Velsen kunnen wij 5 weken eerder starten met veldtrainingen. Na alle lockdown beperkingen, en na de succesvolle inlooptrainingen tijdens de kerstvakantie, maken wij het graag mogelijk om eerder samen buiten te hockeyen. Niet alleen Jeugd & Jongste Jeugd, ook onze Senioren en de Strawberries Trimmers!

Let op: ook het zaal-train-schema staat online. Wij hebben ons gecommitteerd aan zaalhockey met een groot aantal teams en wij houden ons daaraan. Zaaltrainingen gaan voor veldtrainingen. Wij zijn in afwachting van wat de KNHB deze week gaat besluiten over de laatste 3 zaal-competitie-weekenden. Zolang en zoveel we kunnen gaan we ook door met zaaltrainingen.

Onderlinge wedstrijden op 22/1 en/of 23/1 zijn mogelijk. Teams melden aan bij [email protected] Wij delen in en zetten in Lisa. Wellicht dat er ook nog een Berriescup georganiseerd gaat worden; daarover dan later bericht. Wedstrijden in de weekenden daarop kunnen misschien ook, hangt af van de volgende ronde aanpassingen van de maatregelen rond dinsdag 25/1.

Ons clubhuis blijft gesloten voor consumptie (ook niet afhalen). Wij organiseren wel trainingen, maar geen bardiensten.
Kleedkamers zijn open. Toiletten en Keerperstassenhok natuurlijk ook.
Alle bekende richtlijnen blijven van kracht, maar vooral: gebruik je verstand.

Veel & veilig hockeyplezier!