zonsondergang slider.png Doeken strawberries 1 beter.png banner-20200911-01.png webshop slider KHC S 28122020.png zomerhockey slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Veilig hockeyen op Strawberries

10-2-2022 | Bestuur
Naar aanleiding van veel recente media aandacht geven wij graag nogmaals aandacht aan de Vertrouwens Contactpersonen en aan het (nieuwe!) Meldpunt Pesten op Strawberries.

Hockeyen op Strawberries is veilig. Daar hoort grensoverschrijdend gedrag, en ook pesten, op geen enkele manier bij. Wij schrijven dat niet alleen op, maar handelen daar ook naar: onze trainers en coaches krijgen aan het begin van het seizoen uitleg wat te doen bij signalen die zorgelijk zijn.

En wij hebben hiervoor twee aanspreekpunten op onze club.

Als eerste zijn onze Vertrouwens Contactpersonen beschikbaar. Sinds 2011 ondersteunen de medische professionals Cuun de Jong & Ruud Wermenbol ons in volstrekte vertrouwelijkheid. Cuun & Ruud reageren direct op berichten die bij hen binnenkomen via [email protected]. Voor meldingen, of voor vragen waarvoor wij geen ander aanspreekpunt weten.

Ten tweede hebben wij sinds kort een Meldpunt Pesten. Ook hier kunnen onze leden en de ouders/verzorgers van onze leden terecht. Constateer je pesten, of wordt je gepest, stuur een bericht naar [email protected] en Pauline Beskers zal snel reageren.

Als laatste zijn natuurlijk ook de bestuursleden altijd aanspreekbaar over deze onderwerpen. Mail of bel ons, of schiet ons aan op de club.

Tot zover en met vriendelijke groeten,

Het Strawberries Bestuur