zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png Doeken strawberries 1 beter.png webshop slider KHC S 28122020.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

We gaan weer trainen!

29-8-2022 | Hockey
Vandaag beginnen we weer met trainen!

Met dit bericht als bijlage de definitieve versie van het trainingsschema voor de periode augustus t/m december 2022. Dit schema wordt vanavond bijgewerkt in LISA en gaat vandaag in.
 
Het uitgangspunt bij het maken van het schema is dat elk team training krijgt van een trainer uit eigen vereniging. We zijn daarom gebonden aan de beschikbaarheid en dus de schooltijden en werktijden van deze trainers. Daarnaast is er geprobeerd om ieder team eenmaal een training op het waterveld te laten hebben.

We hopen nog gedurende 2022 de aanleg van de nieuwe watervelden te starten en we zullen in die periode op twee velden moeten trainen. Het trainingsschema zal dan veranderen. Wij rekenen op jullie medewerking en zullen jullie tijdig informeren.
 
We zijn trots dat het ons lukt om alle trainingen te laten leiden door onze eigen jeugd of seniorenleden, waarvan 17 trainers dit jaar de level-2 trainersopleiding van de KNHB zullen volgen, en andere leden dit diploma al hebben.
Laten we er een mooi jaar van maken & veel hockeyplezier aan allen!