webshop slider KHC S 28122020.png Doeken strawberries 1 beter.png zomerhockey slider.png banner-20200911-01.png zonsondergang slider.png
Wedstrijden
Jeugd
Senioren

Sponsor worden

Bij Strawberries is sponsoren meer dan het overmaken van een geldbedrag. Wij zien bedrijven die ons steunen als onze partners. De Sponsorcommissie onderhoudt een actieve relatie met alle sponsors en waar mogelijk doen wij zaken met deze bedrijven (‘right of first refusal’).

Wij nodigen onze sponsors minstens twee keer per seizoen uit voor een bijeenkomst met een interessante spreker of een leuke activiteit. De sponsorbijeenkomsten vinden steeds vaker plaats op zondagmiddag, als de eerste teams in actie komen en de club volop in beweging is.

De sponsormogelijkheden bij Strawberries variëren van een reclamebord langs het veld tot naamsvermelding van een deel van het complex. Laagdrempelige vormen van sponsoring zijn een banner op de website, een slide op de narrow casting-schermen in het clubhuis of een vermelding op de lichtkrant op het hoofdveld.

Meer weten? 
Wij komen graag met u in contact! U kunt ons bereiken via [email protected]. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.